Rejse fortællinger, historier og tips fra en erfaren globetrotter

Kom med til mere end 70 lande og få fortællinger og historier fra hele verden, fortalt af en erfaren globetrotter. Få også tips og tricks, til at gøre din rejse nemmere og mere spændende.
Blandt gode venner, en pause i Peterskirken og 16. hundrede tallets Google Earth I Rom

Blandt gode venner, en pause i Peterskirken og 16. hundrede tallets Google Earth I Rom

 torsdag d. 11. februar 2021 kl. 12:16 af Jens

Rom er mit sted for spiseoplevelser og Vatikanet er mit sted for kort og pauser. Så simpelt kan det siges. Jeg elsker at spise ude I Rom. Ikke på fornemme restauranter, men på de lokales favoritter. Google Earth er fantastisk og et sted jeg kan bruge timer med at udforske verdenen. I Rom har de 16 hundrede tallets Google Earth. Godt gemt, på vejen til en af Michelangelo's mesterværker, i Vatikanet. Lige ved siden af mit yndlingssted at holde en pause i hektiske Rom - Peterskirken. Mad at spise, et sted at holde pause og kort til dine rejsedrømme - hvad kan man mere forlange som rejsende ?

Fortæl mig mere ...

Fra Atlanterhavet til Stillehavet på en time med tog

Fra Atlanterhavet til Stillehavet på en time med tog

 onsdag d. 10. februar 2021 kl. 18:45 af Jens

Hvordan kan man rejse fra Atlanterhavet til Stillehavet med tog på en times tid ? Svaret findes i Panama. Jeg tog Panama Canal Railways fra Colon til Balboa langs Panama Kanalen. En jernbane der er anlagt før kanalen og hænger sammen med USA og ikke mindst Californiens historie. Tag med på den historiske rejse, igennem junglen, forbi sluser og skibe der pludselig kommer tæt på.

Hop ombord på Panama Kanal toget

Indiana Jones på elektrisk scooter blandt Bagans tusindvis af templer

Indiana Jones på elektrisk scooter blandt Bagans tusindvis af templer

 onsdag d. 3. februar 2021 kl. 17:49 af Jens

Templer, templer, templer og så flere templer. Klostre, stupaer og pagoder. Det er Bagan i Myanmar. Oplev det gamle Pagan kongeriges enorme rigdom af Buddhistiske monumenter på elektrisk scooter. Bliv din helt egen Indiana Jones uden pisk, men med scooter håndtag og hjelm. Opdag klostrenes smukke indre og nyd udsigten over Bagan sletten fra toppen af de højeste. Børst støvet af sidst på dagen, og nyd en kold øl og solnedgangen over Irrawaddy floden.

Scooter eventyr i Bagan

annonce
Gensyn med Downton Abbey på Highclere slot

Gensyn med Downton Abbey på Highclere slot

 søndag d. 31. januar 2021 kl. 10:31 af Jens

Ad de små engelske veje I Hampshire kommer Highclere slot pludselig og majestætisk til syne bag træerne. Slottet er residens for Jarlen af Carnarvon og har været det siden 1679. Men det er mest kendt som lokation for Julian Fellows fantastiske serie Downton Abbey. Jeg træder ind af den kæmpe store indgangsdør og man forventer næsten at blive hilst velkommen af butleren Carson. Men Highclere er så meget mere end Downton Abbey. Carnarvon slægten gemmer også på en tæt forbindelse til den Egyptiske Farao Tutankhamon og så er afternoon tea i slottets "coach house" fantastisk. Slå mave under et træ i slottets park og gå en tur i den smukke have, så føler man sig næsten som Jarl for en dag.

Jarl for en dag på Highclere

Booking.com er min bedste ven på rejsen !

Booking.com er min bedste ven på rejsen !

 onsdag d. 20. januar 2021 kl. 11:56 af Jens

Booking.com er min favorit hotel booking app og jeg skal fortælle dig hvorfor jeg ikke kan undvære denne kriger på rejsen. Og så får du også en smule malurt og et godt trick til - med booking.com's hjælp - at få dit hotel endnu billigere !

Hvorfor så begejstret ?

Er rejse bøger stadig relevante ?

Er rejse bøger stadig relevante ?

 mandag d. 10. juni 2019 kl. 23:47 af Jens

Rejse bøger var svaret før internettet ! Men er de stadig relevante når vi altid er online ? Jeg giver dig min mening og giver dig et par råd til at få fat i rejsebøger på papir eller digitalt !

Det vil jeg gerne læse mere om !

annonce
MØD JENS

MØD JENS

En erfaren rejsende på så mange måder. En globetrotter med erfaring at dele. En historiefortæller med historier at fortælle. En lidenskabelig tro på at rejse. Født i Danmark - rejsende i hele verden.

Brug min App

Få Travel With Jens som App, så er jeg kun et klik væk. Download og installer på Windows, Android eller Iphone

Installer nu
annonce

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

E-mail adresse er OK
Du har ikke indtastet en gyldig emailadresse
annonce

Bedøm mit site

Hvad synes du om Travel with Jens ? Giv mig fra 1 til 5 stjerner ...
Andre brugere har bedømt mit site til  ud af 5 baseret på bedømmelser.
A LIETO INTERNATIONAL SITE