REKLAME OG SPONSORAT

travelwithjens.dk offentliggør annoncer fra en række internetannoncebureauer. Vi samarbejder med TradeDoubler, Adsense, Digital Advisor, Euroads, Trade Tracker, Adservice, Awin og mange flere.

Har du et eksisterende tilknyttet program, enten direkte eller gennem agenturet, vil vi være mere end glade for at deltage - send os en e-mail på jens (at) travelwithjens (dot) dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt

Det er muligt at annoncere direkte på travelwithjens.dk.

Annoncering kan være eksklusiv pr. Annonceenhed pr. Marked og i kombination med twitter / facebook-kampagner. Betaling kan baseres på de DPF-understøttede metoder.

Du kan også blive sponsor. Vi har generelle sponsorater og specifikke sponsorater til kategorier, destinationer, tags og vores nyhedsbrev via e-mail. Så hvis du nyder mit indhold og ønsker at bruge det i din forretningskontekst, eller det understøtter din virksomhed - så kontakt os.

Kontakt jens (at) travelwithjens (dot) dk for at anmode om vores mediesæt og udforske dine muligheder.
MØD JENS

MØD JENS

En erfaren rejsende på så mange måder. En globetrotter med erfaring at dele. En historiefortæller med historier at fortælle. En lidenskabelig tro på at rejse. Født i Danmark - rejsende i hele verden.

annonce

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

E-mail adresse er OK
Du har ikke indtastet en gyldig emailadresse
annonce

Bedøm mit site

Hvad synes du om Travel with Jens ? Giv mig fra 1 til 5 stjerner ...
Andre brugere har bedømt mit site til  ud af 5 baseret på bedømmelser.
A LIETO INTERNATIONAL SITE