OM JENS OG TRAVELWITHJENS.DK

AT REJSE ER MIN PASSION

Jeg har rejst i hele verden siden jeg var 16!

Jeg har boet i en håndfuld lande, arbejdet i en hel del og besøgt endnu flere. Det har altid været min lidenskab at rejse og se verden.

Jeg er drevet af nysgerrighed. Hvordan vil den næste by se ud? Hvordan kommer jeg derhen ? Hvordan bor og lever folk der ? Er denne seværdighed virkelig så smuk som på billederne? Hvordan er maden? Og mange andre spørgsmål.

For mig starter det at rejse altid med en tanke - som så ofte slutter med en rejseplan!

Jeg har en særlig forkærlighed for togrejser og roadtrips. For mig er rejsen lige så vigtig som destinationen.

FÅ TINGENE TIL AT HÆNGE SAMMEN

Jeg brugte en del år på it-ledelse og forretningsudvikling i såvel offentlige som private virksomheder, men da jeg fyldte 50 år, besluttede jeg at flyve solo og oprette min egen virksomhed - lieto.dk - der kombinerede min it- og forretningsudviklings baggrund med min rejsepassion. Indenfor et par år etablerede jeg rejseportalen for pakkerejser lastminutecharter.eu, rejsedeal bloggen travolo.net og sommerhusportalen lastminuteholidayhomes.eu. I 2019 havde mine sites mere end 2 millioner besøgende og var aktive i 7 lande.

En af de sidste ting på min to-do liste var, at oprette en blog med mine egne rejsehistorier. Ikke som en forretning - men udelukkende for at have  fornøjelsen med ​​at skrive og fortælle mine historier fra hele verden.

Så kom travelwithjens.dk på mit modersmål dansk og mit bedste engelsk (her beder jeg om din forståelse hvis du er engelsktalende!).

I processen med at opbygge travelwithjens.dk kunne jeg ikke modstå fristelsen til at gøre det til et kommercielt site. Så du finder annoncer, sponsorater og affiliatelinks på travelwithjens.dk. Hvis du kan lide mine historier - så besøg mine kommercielle partnere. Jeg lover dig, at jeg vil bruge al indkomst fra travelwithjens.dk på rejser og nye historier!

IMPRESSUM

travelwithjens.dk er udgivet og ejet af

Lieto
Svanelundsvej 4
9800 Hjørring
Danmark

Lietos bankforbindelse er Nordea Danmark.

Lieto har CVR DK30337867

MØD JENS

MØD JENS

En erfaren rejsende på så mange måder. En globetrotter med erfaring at dele. En historiefortæller med historier at fortælle. En lidenskabelig tro på at rejse. Født i Danmark - rejsende i hele verden.

annonce

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

E-mail adresse er OK
Du har ikke indtastet en gyldig emailadresse
annonce

Bedøm mit site

Hvad synes du om Travel with Jens ? Giv mig fra 1 til 5 stjerner ...
Andre brugere har bedømt mit site til  ud af 5 baseret på bedømmelser.
A LIETO INTERNATIONAL SITE